0657882705 pim@aefink.nl

Renovakgroep

Binnen & buiten schilderwerken, behangen, houtrotherstel
Vakwerk met zichtbare liefde voor het vak

Bel 0657 882 705
of mail: pim@renovakgroep.nl

Interieur

Voor het interieur van uw woning is professioneel schilderwerk bepalend voor de uitstraling én voor de levensduur. De Renovakgroep heeft menig woning stijlvol en professioneel van een nieuwe frisse uitstraling voorzien. Zo nodig of desgevraagd doen we graag een stapje extra als dit het eindresultaat ten goede komt. Op de kwaliteiten van de Renovakgroep kunt u bouwen en vertrouwen, dat bewijzen wij óók bij u thuis bijzonder graag.

Exterieur

Buitenschilderwerk heeft enorm veel te verduren van weer en wind. Gaandeweg worden de kleuren vaal en “doods”. En als regenwater door een minuscuul gaatje naar binnen weet te dringen begint ook de basis in oplopend tempo slechter te worden.

Hoe eerder u slijtage een halt toeroept hoe beter én … hoe voordeliger.

Bij de Renovakgroep treft u precies de juiste mensen die uw buitenschilderwerk weer stralend en gezond maken.

Behang & saus

Het behangen van een ruimte is meestal een klus die tijd en ruimte behoeft. Velen zien er tegenop, begrijpelijk. De oplossing is het uit laten voeren door de professionals van de Renovakgroep. En of het nu om behang gaat met een complex design, behang met speciale behandelingseisen, of het bekende renovliesbehang; de klus wordt piekfijn en strak afgeleverd.

Desgewenst ruimen wij de te behandelen ruimte voor u uit en zetten alles weer netjes terug bij oplevering.

I

Renovakgroep zakelijk

De Renovakgroep bedient zowel de particuliere sector als zakelijke utiliteitsbouw; fabrieken, kantoren, winkels, garages, scholen, kortom alle vastgoed dat geen woonbestemming heeft. Ook VVE’s behoren tot onze zakelijke klanten.

Is uitmuntend vakwerk uw maatstaf, neem dan contact op met de Renovakgroep voor een goed gesprek én een concurrerende offerte.

Houtrotherstel

Het steeds verder uitstellen van onderhouds-schilderwerk kan uiteindelijk leiden tot houtrot. Het lijk alsof het opeens gebeurt, maar water en schimmels woekeren al langer onder de poreuze verflaag tot die doorbreekt en de houtrot plotsklaps volledig zichtbaar is.

Zelfs dan is het nog mogelijk om het proces om te keren naar een puik stukje schilderwerk. Maar wacht niet langer en neem contact op met de Renovakgroep.

I

Renovakgroep advies

Het valt voor velen niet mee om goede beslissingen te nemen m.b.t. schilder- en behangwerk. Zóveel kleuren, zóveel materialen, zóveel combinaties. Welke voorbereiding is goed, welke stappen in welke volgorde enz.

Wij zijn zeer toegankelijk en helpen u graag bij het maken van een plan. Bel of mail voor een afspraak.